Builders en Performers is thuis
in de FinanciŽle sector met EASE

Voorbeelden EASE software


Hof Hoorneman Bankiers
Hof Hoorneman Bankiers maakt gebruik van de bankoplossing "Prometheus". Deze volledige online bankoplossing is door Builders en Performers gerealiseerd i.s.m. D.H.W.P. en wordt op het moment geŽxploiteerd door Builders en Performers. Deze bankapplicatie ondersteunt het klantbeheer en de bijbehorende bankprocessen, waaronder bancaire transacties. Deze bankoplossing is uitermate geschikt voor community banking.

Participatie Maatschappij Oost Nederland ( PPM Oost)
PPM Oost maakt gebruik van het Informatie managementsysteem "VenturePlan" gerealiseerd en geŽxploiteerd door Builders en Performers. De organisatie wordt op intelligente wijze ondersteunt in het afhandelen van investeringsaanvragen. De organisatorische procedures zijn in te richten door PPM Oost. Hiernaast ondersteunt het systeem in het beheer van de participaties en voorziet het in management rapportages. Stakeholders monitoren de participaties vanuit stakeholders dashboards.

De Bruijn en Co
De Bruijn en Co faciliteert aan haar klanten een Direct Cashflowrapportage. Middels een integratie met boekhoudpakket Twinfield worden realtime in EASE Software Cashflow rapportages aangeboden.

Flexibel en betrouwbaar

Builders en Performers ontwikkelt effectief op maat workflow en informatiemanagement systemen voor de financiŽle sector. Dit met een hoog security level . Onze organisatie en techniek is hierbij uitgebreid onderzocht door Insite Security. Ook hebben verschillende organisaties onze werkwijze getoetst op de ISO 27001 normeringen.  Hierbij was de conclusie en feedback steevast positief.


EASE software voor de FinanciŽle sector

Builders en Performers is thuis in de financiŽle sector. We hebben effectieve oplossingen gerealiseerd voor bancaire instellingen. investeringsmaatschappijen, accountants en verzekeraars. Gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossingen welke volledig aangepast zijn naar de organisatie. Deze oplossingen beschikken over integratie met MS Office en de bestaande software systemen. Efficiency, zekerheid en veiligheid staan hier centraal.

Home

Bel mij terug

Heeft u een vraag? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Ondernemerszaken

Uitzending van ondernemerszaken met o.a. de klanten PPM Oost en De Talentenpool aan het woord.
(minuut 16.42)

Contactformulier

Onderwerp:
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Toelichting:
Beveiligingscode:
Beveiligingscode invullen: