Medische gegevens zijn veilig
in EASE van Builders en Performers

OPLOSSINGEN MEDISCHE SECTOR

Builders en Performers heeft veel ervaring in de Medische sector op het gebied van applicatieontwikkeling en integraties.

Diverse instellingen actief binnen de medische sector maken gebruik van de oplossingen van EASE software. Denk hierbij aan Ziekenhuizen, internet entrepeneurs en IT organisaties actief in de medische sector. De oplossingen van EASE software worden hier ingezet voor het ondersteunen van de dagelijkse uitvoering alswel als specifieke oplossingen voor het bedienen van klanten. EfficiŽncy, zekerheid en veiligheid staan hier centraal.

FLEXIBEL EN BETROUWBAAR

Builders en Performers ontwikkelt effectief op maat medische platformen. Dit met een hoog security level. Onze organisatie en techniek is hierbij uitgebreid onderzocht door Insite Security. Ook hebben verschillende organisaties onze werkwijze getoetst op de ISO 27001 en 7510 normeringen. Hierbij was de conclusie en feedback steevast positief.

 


VOORBEELDEN

Ehealth van CuraVista: Het grootste onafhankelijke zelfzorg platform
Builders en Performers is ontwikkelaar en exploitant van Ehealth ( De gezondheidsmeter) van CuraVista. Deze innovatieve internetsoftware wordt door vele ziekenhuizen gebruikt en is geschikt voor patiŽnt-gebonden onderzoek, zoals epidemiologisch onderzoek, lange termijn follow-up, registers en patiŽnten dossiers. Er wordt gebruik gemaakt van meer dan 40 verschillende persoonsgebonden patiŽnten dossiers.
Ehealth van Curavista

Vmec
VMEC (Veraart Medical Events & Conferences) faciliteert de farmaceutische industrie en (para)medische beroepsgroepen bij het organiseren en coŲrdineren van congressen, seminars, workshops en congresreizen. Builders en Performers heeft een backoffice ontwikkeld waarmee dit proces wordt ondersteund. Denk aan publicatie van congressen en afhandeling van aanmeldingen en betalingen.


Home

Bel mij terug

Heeft u een vraag? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Ondernemerszaken

Uitzending van ondernemerszaken met o.a. de klanten PPM Oost en De Talentenpool aan het woord.
(minuut 16.42)

Contactformulier

Onderwerp:
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Toelichting:
Beveiligingscode:
Beveiligingscode invullen: