Eenvoudiger geld verdienen
met een ijzersterke IT partner

Bedrijfsoplossingen voor het MKB

Builders en Performers heeft specifiek voor ondernemers en middelklein bedrijf interessante en ook betaalbare oplossingen beschikbaar. Dit kunnen applicaties zijn voor klantbeheer of het ondersteunen van cruciale bedrijfsprocessen. Specifiek voor de internet entrepreneur kunnen er met de beschikbare toolingen en technieken snel oplossingen worden gerealiseerd.

Voorbeelden EASE software:

CRM voor TamCom B.V.
Builders en Performers is ontwikkelaar en exploitant van het CRM systeem van TamCom. TamCom is leverancier van hard- en software in de veeteelt industrie en hebben veel mensen actief in de buitendienst. Graag wilde ze een alternatief voor Microsoft Dynamics, waarin de medewerker beter wordt ondersteund in het werk. Met de geleverde oplossing worden alle afdelingen ondersteund met worklow management en persoonelijke dashboards waarin alle relevante informatie beschikbaar is.

Aanbesteding selectiemodule van Mooiland

Buildders en Performers is ontwikkelaar en exploitant van de aanbesteding selectiemodule van Mooiland Vitalis. Mooiland is een woningcoŲperatie met vele woningen in beheer. Voor het onderhoud en nieuw wordt veel gebruik gemaakt van aannemers en leveranciers. Voor elke nieuwe opdracht dient volgens een vaste procedure een leverancier te worden gekozen. Met dit systeem kunnen de leveranciers worden beheert en zijn procedures voor aanbestedingen en selectiemethoden geautomatiseerd.

Relatiebeheer en documentmanagement voor Talentenpool

Builders en Performers is ontwikkelaar en exploitant van de digitale kantooroplossing van de Talentenpool. Zij zijn sterk in strategische personeelsplanning en loopbaanontwikkeling (talentontwikkeling). Ze hebben velen kandidaten en werkgevers in beheer die zij bemiddelen naar andere organisaties. Hierbij wordt op projectbasis gewerkt met uiteenlopende opdrachtgevers, leveranciers en externe bemiddelaars. Binnen ťťn centraal systeem wordt alle historie en activiteiten netjes georganiseerd en beschikbaar gesteld naar behoefte van de betrokkene.

Home

Bel mij terug

Heeft u een vraag? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Ondernemerszaken

Uitzending van ondernemerszaken met o.a. de klanten PPM Oost en De Talentenpool aan het woord.
(minuut 16.42)

Contactformulier

Onderwerp:
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Toelichting:
Beveiligingscode:
Beveiligingscode invullen: