Werk klantgericht met EASE Software
CRM, ERP en BI in één portaal

Een integrale oplossing voor het MKB

Bedrijfsvoering moet efficiënt en transparant verlopen. Met onze applicatieondersteuning kun je de bedrijfsvoering inzichtelijk maken en je klant optimaal bedienen.

ERP systemen richten zich op administratie, diensten, producten, logistiek en boekhouding van de organisatie. Traditioneel staan hierin de interne processen centraal en niet de klant. CRM is veelal op verkoop en marketingactiviteiten gericht. Ons onderscheid is dat EASE Software integraal wordt ingezet en wij de oplossing aanpassen aan uw organisatie. U voert vervolgens de regie middels één centrale portaal. Zo maakt u de bedrijfsvoering voor elke betrokkene inzichtelijk en transparant.

Klantrelatiebeheer in EASE software (CRM)
Één portaal waarin alle informatie, producten, diensten en (sales)activiteiten rondom een klant worden beheerd. Ook kunt u uw klanten toegang geven voor het plaatsen van orders en inzage van uw bedrijfsprocessen. Optimale transparantie wanneer dit is gewenst. Een portaal waarin medewerkers efficiënt kunnen werken.

ERP in EASE Software
In één en dezelfde systeem biedt EASE Software optimale ondersteuning van de administratie, inkoop, verkoop, relatiebeheer en logistieke activiteiten. Een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Volledig aanpasbaar aan uw organisatie. Naadloze integratie met MS Office en uw bestaande software.


Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij helpen door goed naar u te luisteren. Nadat wij goed geluisterd hebben zetten wij onze kennis en ervaring in om precies de ondersteuning te leveren die u wenst. Dit betekent voor ons een fixed price project. Dus een project waarbij u precies weet wat u kwijt bent aan tijd en geld. Een project waarbij u kunt profiteren van alle opgedane kennis en ervaring bij andere organisaties.

Wij blijven altijd luisteren. Onze ervaring is dat er een wereld voor u open gaat wanneer u ervaart hoe u de regie kunt voeren over uw communicatie, administratie en geldstromen.
Wij leveren namelijk een portaal dat volledig aanpasbaar is aan uw organisatie. En aangezien uw organisatie niet stil staat, zal deze portaal met u meegroeien.

Meer over EASE Bedrijfsapplicaties.Home

Bel mij terug

Heeft u een vraag? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Ondernemerszaken

Uitzending van ondernemerszaken met o.a. de klanten PPM Oost en De Talentenpool aan het woord.
(minuut 16.42)

Contactformulier

Onderwerp:
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Toelichting:
Beveiligingscode:
Beveiligingscode invullen: