CreŽer ruimte en tijd voor
strategische bedrijfsvoering

Werk efficiŽnter met workflowmanagement

Workflow management is de beheersing van de werkstromen, ofwel beheersing van de beweging van informatie. In praktijk vaak al reeds ondersteund met geautomatiseerde middelen. Wij zorgen ervoor dat dankzij workflow management de juiste informatie, volgens de structuren van het bedrijf, op inzichtelijke en efficiŽnte wijze van de ene afdeling naar de andere afdeling komt.

Kenmerken

- Dashboards: in ťťn oogopslag heeft elke rol/gebruiker inzicht in haar eigen workload. Relevante informatie wordt hier gebundeld en gepresenteerd. De gebruiker heeft toegang tot de meest essentiŽle functionaliteiten.
- Dynamische omgeving: Een organisatie is altijd in beweging. Dankzij flexibel beheerfucntionaliteiten kunnen werkprocessen met uw organisatie meeveranderen. De beheerder kan volledige flexibiele workflows inrichten
- Triggers en alerts: De gebruiker wil gemak en eenvoud. Dankzij beheersbare triggers en alerts kan op elk willekeurig moment in het werkproces de gebruiker worden voorzien van alarmeringen en triggers.
- Koppelingen: De oplossing kan gekoppeld worden aan bestaande applicaties. Zowel voor het importeren alswel het exporteren van gegevens.
- Type gegevens verwerking: Het systeem kan systematisch bedrijfsprocessen ondersteunen en basis gegevens verzamelen. Hiernaast maakt document management een wezenlijk onderdeel uit van workflow management.
- Rapporteren: Verzamelingen van gegevens kunnen worden gerapporteerd of samengevoegd in management dashboards.
- Autorisatie structuur: Rollen en rechten zoals lezen, schrijven en verwijderen zijn instelbaar door de beheerder.

Bedrijfsapplicaties

Bel mij terug

Heeft u een vraag? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Ondernemerszaken

Uitzending van ondernemerszaken met o.a. de klanten PPM Oost en De Talentenpool aan het woord.
(minuut 16.42)

Contactformulier

Onderwerp:
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Toelichting:
Beveiligingscode:
Beveiligingscode invullen: