Weet u wat in de mailbox van
uw collega is opgeslagen?

Volledige integratie van mail, document- en workflow management

Door essentiŽle informatie naar behoefte beschikbaar te stellen voor de verschillende afdelingen doet u automatisch aan Informatie Mangegement. Het juist toepassen van Informatie Management zorgt voor enorme efficiency verbetering. Hiernaast is het ook nog eens bijzonder aangenaam voor de medewerker omdat deze naar behoefte snel toegang heeft tot de nodige data. Vanuit compliance kan het zelfs noodzakelijk worden geacht.

Informatie management is met de huidige beschikbare communicatie media essentieel. Communiceren is tegenwordig enorm eenvoudig.
Helaas is het voor een hededaagse ondernerming op geen enkele wijze inzichtelijk wat voor informatie via de mail, telefoon en whats app wordt uitgewisseld. Het resultaat is dat we met zijn allen druk zijn met communiceren.

De wijze van informatieverwerking en het op een juiste manier beschikbaar stellen van deze informatie binnen EASE software maakt complexe informatiestromen beheersbaar.  Deze oplossing integreert mail, document en workflowmanagement. Op deze wijze gaat er geen informatie meer verloren en wordt elke informatiebehoefte ingevuld.

Kenmerken

  • Werkprocesondersteuning
  • Document Management
  • Mail archivering
  • Management informatie en rapportages
  • Communicatie platformen


Bedrijfsapplicaties

Bel mij terug

Heeft u een vraag? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Ondernemerszaken

Uitzending van ondernemerszaken met o.a. de klanten PPM Oost en De Talentenpool aan het woord.
(minuut 16.42)

Contactformulier

Onderwerp:
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Toelichting:
Beveiligingscode:
Beveiligingscode invullen: