Minimale 'time to screen'
maximale zekerheid


Software ontwikkeling in de moderne tijd

Wanneer de standaard softwarepakketten niet voldoen aan uw verwachtingen, dan realiseren wij graag gezamenlijk met u de gewenste eindoplossing.

Met EASE software werken wij de wensen uit tot een complete softwareoplossing. We werken volgens alle kenmerken van de Rapid Application Development methodiek. Nadat we een inventarisatie hebben gedaan van de wensen en ideeŽn wordt het (vereenvoudigd) ontwerp uitgewerkt tot een prototype. Een prototyping tool helpt in deze fase een eerste versie te ontwikkelen, zonder dat er een volledig ontwerp nodig is. Hierbij worden reeds bestaande functionaliteiten ingezet, maar de winst zit er voornamelijk in dat de prototyping tool zelf. Hiermee kunnen we gezamenlijk met u de applicatie inrichten tot een werkende software applicatie. De gebruikte prototyping tool maakt het mogelijk snel ideeŽn naar beeld om te zetten waarbij benodigde technische kennis tot het minimum wordt beperkt. Vervolgens kan het ontwerp getoetst worden door de eindgebruiker zelf alvorens gestart wordt met de software ontwikkeling (indien nodig).

De prototyping tool
  • Gegevens verzameling is configureerbaar
  • Rollen en rechten zijn definieerbaar
  • De worfklow van gegevenstromen zijn beheersbaar
  • Presentatie kan worden aangestuurd

Gooi niets weg wat goed is

Een organisatie bevat complexe niet zichtbare relaties en informatiestromen. Je ziet daarom vaak een wildgroei aan software oplossingen. Een nieuwe softwareoplossing bijna altijd raakvlakken met ťťn van deze toepassingen. Met EASE software kunt u gebruik blijven maken van deze bestaande toepassingen.


EASE software afbeelding

Bedrijfsapplicaties

Bel mij terug

Heeft u een vraag? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Ondernemerszaken

Uitzending van ondernemerszaken met o.a. de klanten PPM Oost en De Talentenpool aan het woord.
(minuut 16.42)

Contactformulier

Onderwerp:
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Toelichting:
Beveiligingscode:
Beveiligingscode invullen: